Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Sportos ajánlatunk cégeknek

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Mára elmúltak azok az idők, mikor elegendő volt egy csésze kávéval és néhány szendviccsel megvendégelnünk egy fogadásra vagy megbeszélésre érkező üzleti partnereinket. Ez manapság kevés lehet egy komoly üzleti partner megnyeréséhez. Erre a megnyerésre és a figyelem felkeltésére azonban kiváló lehet egy partnerek számára rendezett sport esemény, mint egy barátságos foci mérkőzés, esetleg egy közös vitorlázás vagy kvadozás. Egy extrém sport rendezvény pedig az adrenalin hajhászok számára is lehetőséget teremt, hogy hódoljanak szenvedélyüknek.


Persze ne feledkezzen meg alkalmazottainkról sem, hiszen sport rendezvény szervezés szolgáltatásunk igénybevételével nekik is szerezhet pár kellemes és önfeledt órát.
Egy céges, sportos, családi nap lehetőséget kínál a cég munkatárasainak és családtagjaiknak a szórakozásra, pihenésre, versengésre, ahol együtt próbálhatják ki a különböző készségfejlesztő, vagy ügyességi játékokat, kortól és nemtől függetlenül.

A céges sportprogram a csapatépítés egy ágazata, ahol a hierarchikus határokat átlépve, felszabadult, sportokkal teli napot tölthetnek együtt a résztvevők. Versenyeken, bajnokságokon vehetnek részt a kollégák, illetve megismerhetnek új sportokat is.

A vállalatok felismerték, hogy a munkatársaik egészségébe invesztálni a legjobb befektetés. Sportcentrumunk remek lehetőségeket kínál a testedzés élményének a felfedezésére.

A céges sportnapokra változatos, aktív programokat kínálunk, ahol a csapatmunka központi szerepet játszik, elősegítve a későbbi közös munkát. A sport rendezvény szervezés lényege tehát a felhőtlen szórakozás.

Mit adhat munkatársainak a Centrum Sportközpont által?

- Életerőt
- Egészséget
- Vitalitást
- Fittséget
- Stresszoldást- Jó közérzetet
- Nagyobb munkahelyi aktivitást
- Betegség megelőzést
- Fáradékonyság megelőzését

Kérjen cégére szabott ajánlatot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy érdeklődjön telefonon: +36 70 240 2486

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net