Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Karakal intro

Írta: Super User. Beküldve: Karakal termékek.

  • A VILÁG LEGKÖNNYEBB squash ütője, most még könnyebb!
  • Bármilyen gripre is van szüksége, a Karakal mindig biztos fogást fog eredményezni!
  • Széles körű ütőhúrok, hogy megfeleljen minden játékos stílusának.
  • Karakal a férfi és női ruházatnedvesség elvezető Cool-Tec anyagokkal és a klasszikus Mikro-Tec mikroszövésű, vékonyabb de erősebb szövésszálakkal.
 

 

 

 

 

 

 

 

A Karakal márka Belgiumból származik, 1978-ban alapította a tulajdonosa Spgs Dendermonde. A Karakal márka mára védjegyként használt cipőkön, ütőkön és ruházatoon.

A Karakal terjesztése az Egyesült Királyságban indult 1981-ben és 1985-ben vásárolta meg a jogokat az Egyesült Királyság és Írország. 1991-ben egy új cég alakult, neve Karakal Worldwide Ltd. lett és oltalmi jogot szereztek a világ többi részére.
 

Az eredeti Karakal logó a Lynx (egy macska fajta) volt, de 2002-ben a logó változott. A török fordítása Karakal, jelentése "fekete fül", és az a tény, hogy a Karakal három "A., úgy döntöttek, hogy a külső páros a" fekete füleket"  eltúlozzák és a középső" A " alá egy pontot tesznek, amellyel értelmezni lehet egy labdát. Az új név és logó azonnal felismerhető márka és védjegye lett. A Karakal logó így megfelelt a márka szellemiségének és az általa képviselt minőségnek és ár-érték aránynak, amit az eredeti Karakal Lynx is mutatott.

Karakal termékeket mártöbb mint 40 országban forgalmazzák.

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net