Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Egészséges Bács-Kiskunért Nyílt Nap

Írta: Super User. Beküldve: Nyílt Nap 2015..

  • Nyílt Nap a Centrum Sportközpont összes foglalkozásán.
  • Bemutató órák, csoportos edzések, versenyek
  • Életmód és mozgás tanácsadás
  • BIO regeneráló és vitalizáló italok bemutatása
  • Gluténmentes csokiszelet promóció
  • Gyereksarok
 

 

 

 

 

 

Az egészség az egyik legfontosabb egyéni és társadalmi értékünk, melynek fejlesztése társadalmi összefogás nélkül nem képzelhető el. Ezt az igényt felismerve állt a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat annak a programnak az élére, mely Bács-Kiskun megye lakosságának komplex egészségfejlesztését szolgálja. A 883 millió forintos projektet az Európai Unió finanszírozza, és az együttműködők széles körére alapozva valósul meg. A részletekről kedden tartott sajtótájékoztatót Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke.

Mint elhangzott, az „Egészséges Bács-Kiskunért" komplex emberi erőforrás fejlesztési program fókuszában a megyében élő lakosság testi és lelki egészsége áll. Célja, hogy a lakosság foglalkoztathatósága az alapvető életvezetési készségek elsajátításával, valamint a lelki és fizikai egészség fejlesztésével javuljon. Különösen jelentős a feladat a leszakadó térségekben, ahol a megelőző és egészségfejlesztő szolgáltatások hiányoznak, az egészségügyi alapellátás ellátottsága közepes.

Az „Egészséges Bács-Kiskunért" program olyan egészségfejlesztési programok összessége, melyek hozzájárulnak az itt lakó emberek egészségkultúrájának emeléséhez, annak tudatosításához, hogy az egészség olyan alapérték, amelyért az egyén is felelősséggel tartozik, önmaga is sokat tehet érte.


 

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net