Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Nyári nyitva tartási rendünk!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

Kedves Vendégeink!


Június 23-tól szeptember 10-ig vasárnaponként ZÁRVA tartunk!

Amennyiben mégis ezen a napon szeretne valaki szülinapi bulit, céges összejövetelt esetleg egy baráti bowlingos bulit tartani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és természetesen megoldjuk ez irányú kívánságaitokat!

Centrum Sportközpont

Nyílt Nap 2018 április 8!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Április 8-án, vasárnap Nyílt Nappal várunk minden kedves sportolni vágyó érdeklődőt a Centrum Sportközpontba. Ezen a napon mindenki INGYENESEN veheti igénybe sport szolgáltatásainkat (bowling, squash, fitness órák).

Program:

Squash
Miki és Liza vezetésével csoportos órákon lehet részt venni. Ha kíváncsi vagy milyen egy edző vezetésével fallabdázni, itt a helyed! (Minden foglalkozás 45 perces) Kérjük jelezd, ha valamelyik óra felkeltette figyelmed!
10:30 csoportos gyerek edzés
10:45 csoportos edzés felnőttek részére (max. 3-4 fő)
14:30 csoportos gyerek edzés
15:00 csoportos edzés felnőttek részére (max 3-4 fő)
16:00 bemutató meccs

Fitness
Lilla, Ancsa és Reni különböző fitness órákat tartanak a megerősödni és csinosodni vágyóknak. (Minden foglalkozás 45 perces) Ha valamelyik edzésünkön szeretnél részt venni, kérlek jelezd felénk.
10:30 TRX (Ancsa)
11:00 Alakformáló (Reni)
11:30 Gerinc training (Lilla)
12:30 Spinning (Ancsa)
13:30 3D Drill (Lilla)
14:30 Kickbox Fitness (Reni)
14:30 Gymstick (Ancsa)
15:30 Cross Roll (Lilla)
15:30 Köredzés (Ancsa)
16:30 Cross Fit (Reni)

Bowling
A bowlingnál Hösi segít majd az esetleges kérdésekben. Kérünk minden érdeklődőt, hogy időben foglaljanak pályát. Egy csapat (4 fő) 1 órát vehet igénybe annak érdekében, hogy minél többen jöhessenek. Köszönjük a megértést!

Várjuk az órákra való regisztrációtokat üzenetben, illetve személyesen a Centrum Sportközpontban. Minden regisztrált jelentkező egy tombola sorsoláson vehet részt.

Elérhető a nyílt nap programja kicsiknek és nagyoknak is egyaránt, melyet a "Részletek" alatt olvashattok. Találjátok meg a számotokra legmegfelelőbb edzést és gyertek!

Várjuk REGISZTRÁCIÓTOKAT a nyílt nap óráira itt facebookon üzenet formájában, illetve a Centrum Sportközpontban személyesen. Gyertek, gyertek!

Bővebb infó itt találhattok!: https://www.facebook.com/events/1083250201854096/?active_tab=about

Ünnepi nyitva tartásunk 2017-ben!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Tisztelt Vendégeink!
Ünnepi nyitva tartásunkat az alábbiak szerint alakítottuk ki. Amennyiben a fallabdásoknak igénye lenne a szokásos szilveszteri, délelőtti órákban egy kis évvégi záró pattogtatásra azt kérjük egyeztessék a recepción kollégáinkkal! Illetve ha a bowlingosok közül is valaki így búcsúztatná az óévet érdeklődjenek a délelőtti időpont egyeztetéséről!

Miért hagynád, hogy elvesszen a pénzed?

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

Centrum Sportközpont

 

Miért hagynád, hogy elvesszen a pénzed?

Megdolgoztál érte, TE költsd el magadra,saládodra, barátaidra! Ne feledd, hogy a 2015 évi SZÉP kártya egyenlegedet 2017. május 31-ig használhatod fel! A CENTRUM Sport-és Szabadidő Központ az utolsó napig partner SZÉP kártyád, szabadidő alszámláján lévő lejáró összegének okos felhasználásában. Ha aktuális ajánlataink között most mégsem tudsz választani, akkor a SZÉP kártyán található egyenleg Ajándékutalvány vásárlására is felhasználható!

Az általad megadott összeg alapján kiállítunk egy Ajándékutalványt, amit a későbbiekben szabadon használhatsz fel a CENTRUM szolgáltatásaira!

Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net