Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Hétvégén kicsit bezárunk!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

Kedves Vendégeink!
Július 19-20-21-én kis pihenővel a sportközpont zárva tart! Menjetek Ti is kikapcsolódni és hétfőn kipihenve gyertek edzeni!
Centrum Sportközpont

Év végi karácsonyi céges rendezvények megrendezése

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Az egyik legfontosabb belső program az év végi „karácsonyi buli”. Ez nemcsak egy alkalom a szórakozásra, hanem egy közösségformáló élmény is.

Egy karácsonyi, év végi munkahelyi buli elvileg arról kellene, hogy szóljon, hogy mindenki jól érzi magát, a kollégák kellemes környezetben, a szokásosnál informálisabb keretek között töltenek időt együtt. A kollégák nagyon szeretik az év végi partit, hiszen itt alkalom nyílhat elbeszélgetni azokkal is, akikkel a hétköznapi hajtás során maximum csak futólag találkozhatnak. A rendezvény ugyanis nem csak az év végi lazítást hivatott szolgálni, hanem fontos üzeneteket közvetít kollégáink felé: az összetartozás élményét, a közösen elért eredmények fölött érzett büszkeséget, és persze a köszönetet, amely megilleti a cég munkatársait az egész éves kemény munkáért.

Az egyik, egyébként első tipp az, hogy ne legyen kötelező a részvétel. Mert persze lényeges, hogy minél többen legyenek ott a bulin, a hangulatnak azonban nem tesz jót a kényszeredett jelenlét, jobb, ha olyanok vannak ott, akik ott is akarnak lenni, hiszen a legjobb ösztönző a tömeghatás, ha sok a lelkes résztvevő, az a húzódozókra is jó hatással lehet.

Racionális választás a pénteki nap, mert a buli utóhatásai nem zavarnak bele a következő munkanapba. Lehetőség szerint ne a cég irodái legyenek a buli helyszíne, mert ez sem nem praktikus, sem nem feltétlenül felemelő a dolgozók számára.

Az év végi rendezvény a cégnél általában mindenkinek szól, ehhez mérten mindenkit illik is meghívni rá. Nem mindig könnyű feladat fejben tartani, hogy senki ne maradjon ki, például a szülési szabadságon lévő kollégák, esetleg kihelyezett irodában, leányvállalatnál dolgozók.

Minden évben megpróbálunk javítani a nálunk szervezett rendezvényen. Kihívást jelent a rendezvény megszervezése számunkra, hiszen évről évre arra törekszünk, hogy mindenki jól érezze magát, tudjunk valami újat belecsempészni, hogy változatos legyen. Ugyanakkor fontos, hogy a cél mégiscsak a szórakozás, hogy mindenki jól érezze magát.

A kötetlen hangulatú rendezvény helyszíne így egy klub lehet, amely kissé formabontó keretet ad év végi üzeneteinknek.

Ehhez nyújt Önnek és cégének segítséget a Centrum Sportközpont kiskunhalason.
Kérjük érdeklődjön ajánlatunkról személyesen a klubban vagy telefonon a +36 70 240 2486 számon!

Nyári nyitva tartási rendünk!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

Kedves Vendégeink!


Június 23-tól szeptember 10-ig vasárnaponként ZÁRVA tartunk!

Amennyiben mégis ezen a napon szeretne valaki szülinapi bulit, céges összejövetelt esetleg egy baráti bowlingos bulit tartani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és természetesen megoldjuk ez irányú kívánságaitokat!

Centrum Sportközpont

Nyílt Nap 2018 április 8!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Április 8-án, vasárnap Nyílt Nappal várunk minden kedves sportolni vágyó érdeklődőt a Centrum Sportközpontba. Ezen a napon mindenki INGYENESEN veheti igénybe sport szolgáltatásainkat (bowling, squash, fitness órák).

Program:

Squash
Miki és Liza vezetésével csoportos órákon lehet részt venni. Ha kíváncsi vagy milyen egy edző vezetésével fallabdázni, itt a helyed! (Minden foglalkozás 45 perces) Kérjük jelezd, ha valamelyik óra felkeltette figyelmed!
10:30 csoportos gyerek edzés
10:45 csoportos edzés felnőttek részére (max. 3-4 fő)
14:30 csoportos gyerek edzés
15:00 csoportos edzés felnőttek részére (max 3-4 fő)
16:00 bemutató meccs

Fitness
Lilla, Ancsa és Reni különböző fitness órákat tartanak a megerősödni és csinosodni vágyóknak. (Minden foglalkozás 45 perces) Ha valamelyik edzésünkön szeretnél részt venni, kérlek jelezd felénk.
10:30 TRX (Ancsa)
11:00 Alakformáló (Reni)
11:30 Gerinc training (Lilla)
12:30 Spinning (Ancsa)
13:30 3D Drill (Lilla)
14:30 Kickbox Fitness (Reni)
14:30 Gymstick (Ancsa)
15:30 Cross Roll (Lilla)
15:30 Köredzés (Ancsa)
16:30 Cross Fit (Reni)

Bowling
A bowlingnál Hösi segít majd az esetleges kérdésekben. Kérünk minden érdeklődőt, hogy időben foglaljanak pályát. Egy csapat (4 fő) 1 órát vehet igénybe annak érdekében, hogy minél többen jöhessenek. Köszönjük a megértést!

Várjuk az órákra való regisztrációtokat üzenetben, illetve személyesen a Centrum Sportközpontban. Minden regisztrált jelentkező egy tombola sorsoláson vehet részt.

Elérhető a nyílt nap programja kicsiknek és nagyoknak is egyaránt, melyet a "Részletek" alatt olvashattok. Találjátok meg a számotokra legmegfelelőbb edzést és gyertek!

Várjuk REGISZTRÁCIÓTOKAT a nyílt nap óráira itt facebookon üzenet formájában, illetve a Centrum Sportközpontban személyesen. Gyertek, gyertek!

Bővebb infó itt találhattok!: https://www.facebook.com/events/1083250201854096/?active_tab=about

Ünnepi nyitva tartásunk 2017-ben!

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Tisztelt Vendégeink!
Ünnepi nyitva tartásunkat az alábbiak szerint alakítottuk ki. Amennyiben a fallabdásoknak igénye lenne a szokásos szilveszteri, délelőtti órákban egy kis évvégi záró pattogtatásra azt kérjük egyeztessék a recepción kollégáinkkal! Illetve ha a bowlingosok közül is valaki így búcsúztatná az óévet érdeklődjenek a délelőtti időpont egyeztetéséről!

Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net