Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Év végi karácsonyi céges rendezvények megrendezése

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

 

Az egyik legfontosabb belső program az év végi „karácsonyi buli”. Ez nemcsak egy alkalom a szórakozásra, hanem egy közösségformáló élmény is.

Egy karácsonyi, év végi munkahelyi buli elvileg arról kellene, hogy szóljon, hogy mindenki jól érzi magát, a kollégák kellemes környezetben, a szokásosnál informálisabb keretek között töltenek időt együtt. A kollégák nagyon szeretik az év végi partit, hiszen itt alkalom nyílhat elbeszélgetni azokkal is, akikkel a hétköznapi hajtás során maximum csak futólag találkozhatnak. A rendezvény ugyanis nem csak az év végi lazítást hivatott szolgálni, hanem fontos üzeneteket közvetít kollégáink felé: az összetartozás élményét, a közösen elért eredmények fölött érzett büszkeséget, és persze a köszönetet, amely megilleti a cég munkatársait az egész éves kemény munkáért.

Az egyik, egyébként első tipp az, hogy ne legyen kötelező a részvétel. Mert persze lényeges, hogy minél többen legyenek ott a bulin, a hangulatnak azonban nem tesz jót a kényszeredett jelenlét, jobb, ha olyanok vannak ott, akik ott is akarnak lenni, hiszen a legjobb ösztönző a tömeghatás, ha sok a lelkes résztvevő, az a húzódozókra is jó hatással lehet.

Racionális választás a pénteki nap, mert a buli utóhatásai nem zavarnak bele a következő munkanapba. Lehetőség szerint ne a cég irodái legyenek a buli helyszíne, mert ez sem nem praktikus, sem nem feltétlenül felemelő a dolgozók számára.

Az év végi rendezvény a cégnél általában mindenkinek szól, ehhez mérten mindenkit illik is meghívni rá. Nem mindig könnyű feladat fejben tartani, hogy senki ne maradjon ki, például a szülési szabadságon lévő kollégák, esetleg kihelyezett irodában, leányvállalatnál dolgozók.

Minden évben megpróbálunk javítani a nálunk szervezett rendezvényen. Kihívást jelent a rendezvény megszervezése számunkra, hiszen évről évre arra törekszünk, hogy mindenki jól érezze magát, tudjunk valami újat belecsempészni, hogy változatos legyen. Ugyanakkor fontos, hogy a cél mégiscsak a szórakozás, hogy mindenki jól érezze magát.

A kötetlen hangulatú rendezvény helyszíne így egy klub lehet, amely kissé formabontó keretet ad év végi üzeneteinknek.

Ehhez nyújt Önnek és cégének segítséget a Centrum Sportközpont kiskunhalason.
Kérjük érdeklődjön ajánlatunkról személyesen a klubban vagy telefonon a +36 70 240 2486 számon!

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net