Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Mi az a Gymstick?

Írta: Super User. Beküldve: Spinning * Edzőterem.

BOT + GUMIKÖTÉL = SOKOLDALÚ és HATÉKONY EDZÉSMÓDSZER

Finnországból származik a GYMSTICK. Fejlesztésekor a tornabotra és a gumikötélre alapoztak, amelyek már önmagában is számos lehetőséget kínálnak a fitnessimádók körében. A két eszköz kombinációjával hozták létre a sokoldalú és hatékony GYMSTICK-et. Eredetileg izomtónus fokozó gyakorlatokhoz tervezték, de azóta használják és eredményes vizsgát tett a mozgékonyság, egyensúly, koordináció és aerob fittség fejlesztésében, sőt még rehabilitációban is.

A Gymstick a test súlypontjához bármely irányból kapcsolódási pontokkal rendelkezik, így minél jobban feszülnek a gumikötelek bármely irányból, annál nagyobb kihívás az izmoknak, hogy egyensúlyban, stabilan tartsák a törzset. Ez garantálja a mély, stabilizáló (core) izmok fejlődését. Azáltal hogy a gyakorlatokat ellenállással szemben végezzük az egész testre hat az edzésünk. Használata egyszerű, biztonságos, egy kézmozdulattal, botcsavarással igény szerint növelhető az ellenállás. Az ellenállás változtathatósága folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít. Mivel a súlyzós edzéssel szemben a gymstick gyakorlatok végzésekor az ellenállás fokozatosan nő, s csak a végső pozícióban a legnagyobb, ezzel elősegíti az inak, ízületek épségének megőrzését, a sérülésveszély csökkentését. Az edzés egymást követő triókból épül fel. Egy trió 3 egységből áll. Van egy alapgyakorlat, amely általában kétoldali gyakorlat. Ezt követi az egyoldali és nehezített, majd végül szintén egyoldali és fokozottabb egyensúlyt vagy ellenállást igénylő gyakorlat. Az eszköz mindösszesen 1,5 kg, így könnyen szállítható, bárhol és bármikor rendelkezésre áll, utazáskor sem kell megszakítani a rendszeres testmozgást. Futás, biciklizés után használva remekül kiegészíti az edzést.

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net