Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Céges csapatépítő a Centrum Sport-, és Szabadidőközpontban

Írta: Super User. Beküldve: Centrum hírek.

Céges csapatépítő a Centrum Sport-, és Szabadidőközpontban

A csapatmunka, az összetartozást jelenti, ami egy cég működésének erejét és hatékonyságát növeli. Fontos a munkatársak szaktudása és felkészültsége, de mindez semmit sem ér, ha a csapat nem tud megfelelően együtt dolgozni és nem tudják, (nem akarják?!) egymás munkáját segíteni. A változásokra történő gyors reagálás és hatékony munkavégzés érdekében egy jól funkcionáló közösségre van szükség. A hatékonyság pedig megsokszorozódik a, ha az adott munkahelyen dolgozó szakemberek csapatépítő tréningek során összekovácsolódnak és később egymást támogatva, kreatívan, és ami a legfontosabb, jó hangulatban végzik munkájukat.

 

 Mindezeket az egyén és a csapat együttműködésének fejlesztésével, egymás megismerésével, a „csapathoz való tartozás” élményével lehet eredményesen elérni.

A legtöbbször sokkal célravezetőbb és gazdaságosabb(!) egy meglévő teamet fejleszteni, mint újat kialakítani.

Ha valami igazi csapatmunkát, alázatot és egymás iránti tiszteletet kíván, akkor az a sport. A csapatsportban nem létezhet siker, ha nincs meg a megfelelő csapategység. Ha csak egy kihúzó, önző játékos is megjelenik a pályán, ott leomlik a piramis. Csakis egymás támogatásával juthatunk feljebb. Ha csapattársunk épp jobb pozícióban van, akkor önzetlenül, a csapat közös érdekét szem előtt tartva, át kell passzolnunk neki a labdát, hogy megszerezhessük a győzelmet jelentő gólt.

A Centrum Sport-, és Szabadidőközpont olyan indoor csapatépítő programokat kínál számotokra, amelyek megkönnyítik a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősítik a csapatmunkát, elősegítik az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését.

 

PROGRAMKÍNÁLATUNK

Érkezés után bemutatkozik a Centrum csapata, a csapatépítő tréning aznapi házigazdái.

Csapatsorsolás – játékos sorsolással kiderül, ki melyik csapatot fogja erősíteni a nap során – véletlenszerű sorsolás útján sokkal nagyobb az esély arra, hogy olyan játékosok / kollégák kerülnek egymás mellé, akik a munkájuk során nem találkoznak, nem beszélgetnek egymással, pedig a produktív munkának ez is kulcstényezője.

 

 1. Limonádé készítés – a csapatok elkészítik saját frissítőjüket, mellyel a nap során szomjukat olthatják (természetesen a bár is nyitva áll – italcsomag áraink/opciók az ajánlat 2. részében találhatók)
 2. Quiz-show – már csapatokra bontva, vezetett quiz-játékban mérhetik össze a résztvevők tudásukat. A kérdés elhangzása után a csapattagoknak fejüket összedugva kell megadniuk az általuk helyesnek vélt választ. A kérdések között szerepel(het)nek sportos, gasztronómiai, Kiskunhalast érintő, kulturális, de akár pénzügyi kérdések is J Mindenkire szükség van a válaszadásokkor, mert nem tudhatjuk, ki miben jeleskedik igazán.
 3. Irodai gerincvédelem program – Ülőmunka => Tartáshiba => Kopásos elváltozás a gerincen => Derékfájdalom => Munkából való kiesés (=leghosszabb táppénz).
  A helyes testtartás megértésével és elsajátításával nagyon sokat tehetünk a gerinc egészségének megőrzése érdekében. Hiszen általa megelőzhetjük a deformitások kialakulását, ami a melegágya a kopások kialakulásának. A rövid PowerPointos prezentációval kísért előadás során képet kapunk a gerinc felépítéséről, működéséről, a gyakori gerincproblémák kialakulásáról és azok elkerüléséről. Beszélünk irodai ergonómiáról, azaz hogyan üljünk, mozogjunk helyesen az irodában, az autóban, a mindennapokban.
 4. Közös dinamikus, bemelegítő gerinctréning – nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy az „Egészség megőrzése kötelező!” Sajnos, a mai rohanó, mégis ülő életmódunkba ritkán marad időnk egészségünk megőrzésére. Pedig az ember JÓLléte forgandó, nem jön magától, ráadásul az egész napos ülés során gerincünk hatalmas terhelésnek van kitéve. A ránk nehezedő súly (mind gravitációs erő, mind a munkahelyi stressz) napról napra nyomja össze, préseli egymáshoz csigolyáinkat. A dinamikus gerinctréning óra lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilizálásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és közben tökéletesen kikapcsol.
 5. Bowling-verseny – ez a szórakoztató sport tipikusan „férfi munkának” van elkönyvelve, pedig a bowlingban nem az erő számít. Sokkal fontosabb az összpontosítás, a koordináltság és a helyes technika. Ezekben pedig a nők (is) jeleskednek, sőt! A csapat eredmények kiértékelésre alkalmas rendszer segítségével mérhetik össze tudásukat a cég dolgozói, ahol a végén még kiderül, hogy a bowling igenis „női munka” is?! J
 6. Fallabda-technika, avagy játékos feladatok az eredményes és élvezetes fallabdázáshoz. Az ütősportok a mozgásformák közül egy igen speciális képességet és technikát igényelnek. Itt fontos az egyén állóképessége, agilitása, ereje és kitartása. A jó hír azonban az, hogy ezeket mind lehet fejleszteni, senki sem fallabda versenyzőként születik. Ha játékos, rávezető feladatokon keresztül megtanuljunk ezen rendkívül energikus játék alapjait, akkor egy olyan sportágban érhetünk el egyéni sikereket, ami garantáltan tökéletes stressz levezető program is egy fárasztó hét/nap után.
 7. Mini Olimpia – a versenyszellem mindenkiben ott lakozik, nem is tudjuk igazán, hol és mikor bújt el gyermeki énünk. Aztán egyszer csak egy sorversenybe csöppenünk, ahol úgy drukkolunk egymásnak, mintha csak az olimpiai aranyért szállnánk ringbe...és ez így is van jól, minden kihívást kalandként élni meg, mint a gyerekek. A program aktív kikapcsolódást ígér a céges csapatépítő sportnap résztvevőinek a sport, a mozgás jegyében. A csapatoknak különböző ügyességi, nem mindennapi sportos feladatokban kell próbára tenniük rátermettségüket.
 8. Spinning-verseny - A spinning (edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra) az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát ;)
  A verseny során kiderül, melyik csapat bírja jobban „szuflával”, ki teker messzebbre a megadott idő alatt. Meglepően tapasztaljuk mindig, hogy drukkolnak egymásnak az „egy csónakban evezők”.
 9. TRX / Gymstick, avagy erősödjünk és fejlődjünk a saját erőnk által. Mindkét sporteszköz egy innovatív újítás a fitness területén. Azonnali szerelem azoknak, aki szeretik fitogtatni erejüket, akik szeretnek játszani a határaikkal. Az állandó ellenállás (TRX-en a saját testsúlyunk, Gymstick esetén a gumiszalag rezisztanciája) arra „kényszeríti” izmainkat, hogy folyamatosan azonos erővel dolgozzanak. Ahhoz pedig, hogy a gyakorlatokat hatékonyan kivitelezzük, meg kell őriznünk a helyes és stabil (!) törzstartást. Ezzel pedig egy újabb lépést tettünk afelé, hogy megelőzzük az ülő munka okozta rohamos gerincdegenerációt.

Egy-egy program, játék időtartama kb. 20-30 perc. Ezután a csapat továbbmegy a következő állomásra. A játékokban teljesítést vagy időt mérünk.

 1. Eredményhirdetés – a feladatok / versenyek során az állomás főnökök (CentrumSport csapata) értékelik a csapatok munkáját. A pontokat a csapatok a saját értékelőlapjukra vezetik. A versenysorozat zárásaként összegezzük a pontokat és ünnepélyes eredményhirdetés keretén belül ismertetjük a helyezéseket.
 2. A közös megérdemelt ebéd – lehetőség van ebéd elfogyasztására is. Erre több opció közül választhattok /asztalokat, székeket, a terítést (tányérok, evőeszköz) biztosítjuk/:
  1. Centrum Sport szervezésében:
 • Magyaros ebéd / egytálétel
 • Pizza-party 
  1. Morzsa-buli – a résztvevők maguk vállalják ebédjük helyszínre rendelését / otthoni elkészítését
 1.  Italfogyasztás

Üdítőitalok; Sportitalok; Kávé, tea; Sörök, borok; Röviditalok

A. Egyénileg

A résztevők egyénileg fizetik a bárból kért italokat. Lehetőség van számlavezetésre, hogy a végén egy összegben rendezzék a résztvevők számlájukat.

B. Megrendelőnek számlázva – egy összegben

A résztvevők fogyasztását a program végén a megrendelő rendezi.

C. Megrendelőnek számlázva – csomagár

A megrendelő egy előre fixált italcsomagot fizet. Az ezen felüli fogyasztást a résztvevők egyénileg a program végén rendezik a bárpultnál.

A fentebb felsorolt programok és játékok mindegyike körülbelül 20-30 percet vesz igénybe.

Válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb programlehetőségeket és adjátok meg, hogy hány órát szántok összesen a csapatépítő programotokra. Ez alapján mi összerakjuk a legideálisabb programtervet.

 

Várunk Benneteket szeretettel!

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net