Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Általános és középiskalás bowling verseny 2017.

Írta: Super User. Beküldve: Bowling hírek, versenyek.

 

Idén is megrendezésre került a tavaszi idény nyitásaként a középiskolás és általános iskolás bowling verseny, amely csapatbajnoki lebonyolításban. Az iskolák 4+2 fős bowlingosai, a  legtöbb fát gurító csapatok sorrendje határozza meg a helyezéseket.

Idén a tavaszi fordulóba 11 általános iskolai csapat és 4 középiskolai csapat nevezése került be a rajtlistára, így várhatóan a 15 iskolai csapat közel 60-70 tanulóval vesz részt a 2017 évi tavaszi bowling verseny fordulójában.

A helyeztt csapatok oklevelet kaptak a helyezésüknek megfelelően és a legtöbb fát gurító első három csapat oklevél és érem díjakat vehettek át.  E melett már megszokott hogy a győztes iskola csapata a vándorserleg birtokosa is egyben a következő fordulóig, melyet iskolájukban állíthatnak ki.

A véghajrában végülis a középiskolásoknál a Szilády Áron Gimnázium idén nem állított ki csapatot ezért az elsőségért három iskola indult. Az alább látható eredményekből, a gurított össz fák számából is látszik, hogy igen szoros versenyben ismét a "Várisok" szerezték meg az elsőséget.

Középiskolás csapatok, helyezések és a gurított fák:

  1. Humán Szakképző Iskola   1800 fa
  2. Bibó István Gimnázium     1780 fa
  3. Rákóczi Ferenc Szakközép Isk. és Gimnázium     1711 fa

Egy héttel később indult az általános iskolai bowling csapatverseny, amit idén két csoportba osztva végül is 4-4 általános iskolás csapat nevezésével kezdtünk meg, a tavalyi sűrűre sikeredett őszi forduló tanulságaiból okulva.
Az első körben 13 órától a Szűts József, a Bibó I. , a Szilády, és a Bibó II. csapatai, a második körben az "Alsóvárosi", Felsővárosi és a Fazekas csapatai játszottak. Már az első kör után sejteni lehetett, hogy a  Szűts József iskola bowlingosai éremesélyre törekedtek, de még hátra volt a második kör ahol a tavalyi bajnok is gurított.

A nagy izgalmakat hozó második kör után a kialakult végeredmények az általános iskolás csapatoknál:

  1. Felsővárosi Ált Iskola 1600 fa
  2. Fazekas Mihály Ált. Iskola 1578 fa
  3. Szűts József Ált. Iskola 1440 fa
  4. Bibó István Gimnázium II. csapata 1056 fa
  5. Szent József Ált. Iskola 1040 fa
  6. Bibó István Gimnázium I. csapata 1032 fa
  7. Szilády Áron Gimnázium 962 fa

Általános iskolai verseny képei itt találhatóak.

Középiskolai bowlingverseny képei itt találhatóak.

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net