Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Gerinctréning és streching

Írta: Super User. Beküldve: Mi is az a....

 

Gerinctréning és streching

Azoknak ajánljuk, akik deréktáji, nyaki, vagy vállövi fájdalmakkal/feszülő érzéssel küzdenek.
Az embert járásra, futásra, MOZGÁSRA teremtették. Az új, ülő életmód során a törzsünket tartó izmok „elhagyják magukat”, elgyengülnek, így testtartásunk hanyaggá válik: vállaink előre esnek, állunk kissé előre szegeződik, valamint a hátunk felső szakasza púpossá válhat.

Továbbá a sok széken, autóban, TV előtt töltött óra is hozzájárul ahhoz, hogy farizmaink is petyhüdté válnak. Sokszor az embereket még ez sem zavarja. Úgy van vele, hogy „akinek nem tetszik, ne nézze!” – helytelen hozzáállás. Szerencsére azonban az emberi test ennél sokkal okosabb: ha valami nem úgy működik a szervezet-ben, ahogy annak kellene, akkor a jelez, mégpedig FÁJDALOMMAL!!!
Ezért hivatott létrejönni a GERINCTRÉNING és STRECHING óra, ahol megerősítjük azokat a mélyhát-, és hasizmokat, far-, és vállizmokat, melyek a törzsünk stabilizálásáért felelősek, azért hogy FÁJDALOMMENTESEN élhessük mindennapjainkat.
Az edzésen az erősítő gyakorlatok mellett nagy hangsúlyt kap a nyújtás is, hiszen ha a testben az egyik izom megnyúlik, az valahol máshol egy másikat megrövidít/húz.Vagyis a meggyengült izmokat erősítjük, a megfeszült/berövidült izmokat pedig nyújtjuk.

Kinek ajánljuk?


Fiataloknak azért, hogy a növekedés következtében kialakult, vagy kialakulni látszó „gönyeséget” megelőzzük. Felnőtt korosztálynak azért, hogy kordában tartsuk és csökkentsük az esetlegesen már kialakult problémákat (gerincsérv, gerincferdülés, feszes nyak) Az idősebb korosztálynak pedig azért, mert kímélő tornáról lévén szó, kiváló lehetőséget nyújt rekreálódásra.

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net