Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Kedvezményes Fitness bérletvásárlási szabályok

Írta: Super User. Beküldve: Konditerem hírek.

Kedvezményes bérletvásárlási szabályok

Az akció a készlet erejéig tart! Szóval minél előbb csapd a hónod alá a már régóta nyafogó barátnődet, haverodat, anyukádat/apukádat, hisz most az ár sem lehet már kifogás J

Egy személy csak egyszer veheti igénybe az adott kedvezményt, azaz egy meglévő, bérlettel rendelkező vendégünk (továbbiakban Törzsvendég), csak egyetlen egy újonnan behozott vendég után kapja meg a kiválasztott kedvezményt. Minden további új vendég behozásakor kizárólag az új vendég kap 25% kedvezményt!

 

Törzsvendégnek az számít, aki az elmúlt 2 évben rendelkezett Centrum Sportközpontos Fitness termi bérlettel. Ez esetben ez a személy csak új vendég meghívására jogosult, akivel azonban közösen kiválaszthatják a kívánt kedvezmény-kombinációt.

Új vendégnek az számít, aki

-          még soha nem járt a Centrum Sportközpontban, így nem vásárolt még fitness bérletet nálunk

-          ugyan már részt vett a Sportközpontban csoportos órákon, de csak egy alkalmas jegyeket vásárolt eddig

-          az „új vendégnek” minősülő személy további új vendéget úgy hozhat magával, hogy ő maga már nem részesül további kedvezményben, ellenben az általa invitált személy 25 %-kal olcsóbban válthatja meg friss bérletét

A kedvezmény csak a csoportos fitness termi bérletekre vonatkozik, a Sportközpont további sportágaira nem vihető át.
A kedvezmény kizárólag bérlet vásárlásra használható fel, egy alkalmas részvételi jegyre, vagy büfében történő lefogyasztásra nem alkalmas.
A három vásárlási kombináció közül bármelyik választható, hogy milyen megosztásban, azt a törzsvendégünk és az általa meghívott személy dönthetik el. Azt is a vásárlók dönthetik el, hogy a 8 alkalmas bérletre, vagy a korlátlan havi bérletre tart igényt.

Ha lemaradtál erről a kedvezményről, ne bosszankodj! Légy résen és figyeld folyamatosan FB oldalunkat, ahol mostantól szinte minden hónapban meg fogunk osztani egy-egy friss akciót, vagy nyeremény játékot, ahol új bérlettel gazdagodhatsz.

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net