Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

C-s verseny értékelése

Írta: neoarted. Beküldve: Squash hírek, versenyek.

 

Mindenkinek köszönjük a részvételt aki a hétvégi kiskunhalason megrendezésre kerülő C kategóriás versenyen részt vett!

A verseny igazán jó hangulatban telt, jó meccseket láthattunk és mondhatom, hogy néha nem kis meglepetésekkel. A legnagyobb öröm mégis az volt, hogy a fiatalok játéka igen meggyőző és bizalomra adott okot, hogy az utánpótlásnak igen is helye van a C-s és B kategóriás versenyeken.

 

A papírformát talán csak az első és 3-4 helyen kiemelt játékosok borították fel, mert igen kemény mérkőzésekben alul maradtak. Nem igazán emelnék ki a junioron kívül név szerint senkit, mégis a nap meglepetés játékosa a férfi ranglista 206 helyén álló kiskunhalasi Centrum Squash Club versenyzője Péter-Szabó András 4 helyezése mindenképp meglepetésnek számít. Az ide látogatok nagyon színvonalas mérkőzéseket és verseny láthattak, néha akár B kategóriás szintnek megfelelően!
Külön köszönet minden versenyzőnek, hogy pontosan megjelent és időben kezdhettünk minden mérkőzést. A végjáték kicsit megcsúszott, köszönhetően a többször 5 szettesre sikeredett meccseknek, de talán a versenyzőket és kísérőiket kárpótolta a jó hangulat, a tényleg színvonalas játék és a halasi vendégszeretet, ami az itteni versenyeket általában jellemezni szokta.

A verseny levezetése is gördülékenyen ment Horváth Pisti segítségével és ami még nagyon dicséretes volt, hogy igazán a játékvezetésekkel sem volt semmi gond. Fegyelmezett játékosok és jó bíráskodás jellemezte a versenynapot!

Végeredmény:

1. Szűcs Ákos
2. Vidra Aladár
3. Frey Martin

4. Péter-Szabó András

A további eredményeket a squash.hu oldalán hamarosan megtalálhatjátok.

A 27 induló játékos - amiből 4 fő junior korú! - száma pedig számunkra azt jelzi, hogy továbbra is kiskunhalason is érdemes fallabda versenyeket rendezni! Jövőre Veletek ugyanitt!

Köszönjük, hogy eljöttetek!

.....ja és hajrá centrum Squash Club!

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net