Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Halas Agromark Squash Open 2017. eredmények

Írta: Super User. Beküldve: Squash hírek, versenyek.

 

Idén is megrendezésre került a Halas Agromark Squash Open!

A versenyre 22 rajtból a kezdésre 18 bátor fallabdás állt a pályára, vállalva a nem kevés mérkőzést, mert a mostani versenyen úgy döntöttünk, hogy minden helyet kijátszunk. Ez úgy 40 meccset jelentett illetve alsó hangon is legalább 120 szettet, ami az eredmények áttekintése után 167 szettre bővült. Tehát mindenki aki elindult a kupán jól kijátszhatta magát.

 

A verseny színvonalát mutatta, hogy a „C” kategórián felül is láthattunk kiemelkedően jó mérkőzéseket, hiszen egy-két „B” és „A” kategóriás játékos is indult illetve megküzdött a helyezéskért. A Szegedről érkező Maróti Laci (akit még egyszer köszöntünk szülinapján)  és Szűcs Ákos meccse, Kazacsay Laci és Jenei Szabi párharca igen szép fallabda játékot mutatott. A döntő négyesbe Bognár Koppány, Péter Szabó András, Szűcs Ákos és Pocsai Ákos kerültek. Míg az előző két játékos a harmadik helyért addig az utóbbi két fallabdás az első helyért küzdhetett.

Eredmények:

  1. Pocsai Ákos
  2. Szűcs Ákos
  3. Bognár Koppány

Különdíjas: Szalai Nóri
Vigaszág győztes: Szűcs János Dezső

Úgy gondoljuk egy jó kis fallabdás napot tölthettünk ismét együtt itt Kiskunhalason a Centrum Sportközpontban sok gyümölccsel, ebéddel és jó fallabdások közt!
Köszönjük a verseny megrendezés lehetőségét a Halas Agromark Kft.-nek!

 még több képet itt találhattok....

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net